Creatief Vakantieparken
Ameland State
 
Ameland State
Ameland State
 
boeken & beschikbaarheid

Ameland State is te boeken via Landal GreenParks

Check Beschikbaarheid

Ameland State

Hou je van strand, bos en duinen? Op het waddeneiland Ameland ben je op het juiste adres. Op het park Ameland state ben je dan ook omringd door de prachtige Amelandse natuur. Je verblijft hier in een gelijkvloers appartementencomplex op nog geen 100 meter van het strand. Een plek waar je zeker de rust kan vinden en kunt genieten van de gezellige omringende dorpjes die Ameland rijk is. Ameland State biedt je de mogelijkheid om op verschillende manieren het eiland te verkennen en de geschiedenis van het waddeneiland Ameland te ontdekken.

Ameland State en de omgeving

Om de omgeving van Ameland te leren kennen zijn er verschillende opties: Maak een huifkartocht, ga fietsen, bespring een paard, of maak een heerlijke wandeling door het natuurgebied Het Oerd. Bezoek het ansichtkaartendorpje Nes, of maak het wat spannender en ga wadlopen. Ontdek de zeldzame bloemen, planten, of de vele (bijzondere) vogels wanneer je wandelt door de bossen, over de duinen en het strand. Ga je liever met de fiets? Dan kan dat natuurlijk ook. Fiets de Amelandroute en ervaar het eilandgevoel van Ameland. 

Bijzonderheden van Ameland

Tijdens je verblijf op Ameland State zou het zomaar kunnen dat je een ontmoeting hebt met een kolonie van zeehonden. Deze zeehonden zwemmen namelijk volop in de waddenzee en wie weet ben jij de gelukkige en staan jullie oog in oog. Iets anders wat Ameland bijzonder maakt: Iedere maand vaart de paardenreddingsboot uit op Ameland. Deze demonstratie laat een stukje geschiedenis zien over hoe drenkeling vroeger werden gered en er hulp werd verleend aan schepen die in nood waren in de buurt van het waddeneiland Ameland. Een gebeurtenis die je dus zeker een keer gezien wilt hebben.

Comfortabele appartementen

Ameland nodigt uit voor fietstochten en wandelingen. Het is dan wel lekker om te overnachten in een comfortabel appatement. Dit is dan ook zeker wat je mag verwachten op Ameland State. De appartementen zijn voorzien van een keuken met vaatwasser en bieden plaats aan 2 t/m 4 personen. Vanaf het balkon heb je een schitterend uitzicht over Ameland en als je op de goede plek van het appartementencomplex verblijft, ook nog eens over de zee.