Creatief Vakantieparken

Over Creatief Vakantieparken

Veelzijdige vakantieparken, van waaruit je de omgeving kan verkennen. Op het ene park is enorm veel te doen en kun je van alles beleven, het andere park richt zich meer op de omliggende natuur. Bij Creatief Vakantieparken vind je vrijwel altijd het park dat je zoekt. Uniek aan de parken zijn de zeer verzorgde terreinen en de zeer complete vakanties.

Geschiedenis van Creatief Vakantieparken

Creatief Vakantieparken heeft de markt van vakantieparken veranderd. Ooit in 1977 kocht ex mercedes dealer Jacob Strating het vakantiepark Het Land van Bartje. Dit was het begin van het bedrijf dat later zou luisteren naar de naam "Creatief Vakantieparken". Na Het Land van Bartje breidde Creatief Vakantieparken verder uit, tot ca. 31 vakantieparken. De naam Creatief Vakantieparken bleef gehandhaafd, tot het bedrijf werd overgenomen door Gran Dorado. Ook Gran Dorado werd later weer overgenomen door Pierre et Vacances, die inmiddels ook eigenaar was van Center Parcs. Deze overname zou betekenen dat er wel een heel erg grote bungalowparkketen zou ontstaan. De Nederlandse Mededingingsautoriteit greep vervolgens in en een aantal van de parken moest verkocht worden. De oude parken van Gran Dorado werden onderdeel van Center Parcs, de oude parken van Creatief Vakantieparken werden onderdeel van Landal GreenParks, dat weer voortkwam uit Aegon Vakantieparken. Inmiddels is de domeinnaam CreatiefVakantieparken.nl gekocht door New Things Media B.V. dit is o.a. de exploitant van ParkAanbiedingen.nl. Creatief Vakantieparken is een mooie aanvulling op het portfolio van New Things Media B.V. Met het merk is er niet alleen meer informatie over de groenste parken van Nederland te vinden, ook komt een stukje nostalgie terug met het opnieuw op de markt brengen van de naam Creatief Vakantieparken.

Beste vakantiepark acties.

De beste vakantiepark acties op een rij. Ruim 90% kans dat je de maximale korting park via onderstaande lijst

  • Landal GreenParks aanbiedingen - De beste aanbiedingen van Landal staan bij elkaar op deze pagina. Je korting loopt meestal op tot wel 40% als je 1 van deze Landal kortingen boekt.
  • Roompot speciale aanbiedingen - Als je deze pagina weet te vinden, boek je altijd met maximale korting bij Roompot Vakanties. Ook geldig tijdens de schoolvakanties
  • Center Parcs tot 36% korting - Via deze pagina ontvang je altijd de maximale korting bij Center Parcs. Klik en boek met een korting tot 36%.
  • Efteling acties - De Efteling heeft 2 bijzondere vakantieparken. Ook deze kun je met hoge kortingen boeken. Erg leuke parken voor de kinderen!
Landgoed 't Loo

Landgoed 't Loo

Landgoed 't Loo ligt aan de rand van de Veluwe en beschikt over prachtige bungalows en heel veel faciliteiten.
Landgoed 't Loo informatie

Het Land van Bartje

Het Land van Bartje

Het echte Drentse vakantiegevoel krijg je op Land van Bartje. Gelegen in het groenste deel van Drenthe.
Het Land van Bartje informatie

De Berkenhorst

De Berkenhorst

Subtropisch genieten op de Veluwe. Vlakbij Apeldoorn en Arnhem. Duik in de wereld van vakantiepark De Berkenhorst.
De Berkenhorst informatie

Vakantiedorp het Grootslag

Vakantiedorp het Grootslag

Direct aan het Ijsselmeer en de jachthaven ligt Vakantiedorp het Grootslag. Een gezellig park met veel mogelijkheden.
Vakantiedorp het Grootslag informatie