Creatief Vakantieparken
Het Land van Bartje
 
Het Land van Bartje
Het Land van Bartje
 
boeken & beschikbaarheid

Het Land van Bartje is te boeken via Landal GreenParks

Check Beschikbaarheid

Drentser kan bijna niet

Drenthe nog meer beleven dan op en romdom Het Land van Bartje is bijna niet mogelijk. Het Land van Bartje ligt namelijk op 1 van de mooiste plekjes van Drenthe in een prachtig groen gedeelte, maar als je zin hebt om de stad in te gaan, dan ben je vlakbij de stad Emmen, met daar natuurlijk ook 1 van de mooiste dierentuinen van Nederand: Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Het Drentse groen

Het Land van Bartje ligt vlakbij Borger, 1 van de meeste groene gedeelten van Drenthe. Een omgeving waar je je uitstekend kan vermaken met fiets- en wandeltochten, bijzonder aan Het Land van Bartje is dat de sfeer van de omgeving is doorgetrokken op het park. Het park zelf is bijna een natuurgebied op zich, niet alleen vanwege de vele bomen op het park, maar ook vanwege de mooie ponymanege.

Zwemmen op Het Land van Bartje

Een zwembad is 1 van de populairste faciliteiten die er op een vakantiepark te vinden zijn en Het Land van Bartje stelt hierin dan ook niet teleur. Erg speciaal aan het zwembad is dat binnen- en buitenbad met elkaar verbonden zijn en van het buitenbad kan door de opvouwbare wand ook weer een binnenbad worden gemaakt. Resultaat: Op Het Land van Bartje heb je altijd een enorm groot zwembad tot je beschikking. Natuurlijk is er ook een glijbaan en bij mooi weer kun je lekker zonnen op de ligweide. Zowel het binnen- als het buitenzwembad beschikken over een peuterbad.

Ponyranch op Het Land van Bartje

De ponyranch is 1 van de dingen die Het Land van Bartje uniek maken. Je kan hier namelijk ponyrijles krijgen en hierdoor een echte amazone, jockey worden. Daarnaast kun je ook je eigen paard meenemen en stallen op dit bungalowpark. Ook huifkartochten en spannende bosritten behoren op Het Land van Bartje tot de mogelijkheden.

Andere leuke faciliteiten op het park

Op Het Land van Bartje is erg veel te doen. Zo is er ook airhockey, een multifunctioneel sportveld, poolbiljart, tafeltennis, tennisbaan, voetbaltafel, midegetgolf en natuurlijk is er de bekende kindervriend Bollo die zorgt voor een warm welkom en spannende avonturen. Kortom in de Drentse bossen is er genoeg te doen, als je maar verblijft op Het Land van Bartje.