Creatief Vakantieparken
De Berkenhorst
 
De Berkenhorst
De Berkenhorst
 
boeken & beschikbaarheid

De Berkenhorst is te boeken via Hogenboom Vakantieparken

Check Beschikbaarheid

Vakantiepark De Berkenhorst

Het enige vakantiepark op de Veluwe met subtropisch zwembad. Vakantiepark op de Veluwe zijn er genoeg, maar vreemd genoeg zijn er op de Veluwe verder geen vakantieparken die beschikken over een subtropisch zwembad. Vakantiepark De berkenhorst heeft er gelukkig wel 1 en dat betekent dus lekker spartelen en glijen tijdens de vakantie. Verder is de ligging van De Berkenhorst zonder meer uniek. Het vakantiepark ligt namelijk bij Kootwijk, dit is een zeer speciaal stukje Veluwe.

De omgeving van Vakantiepark De Berkenhorst

Radio Kootwijk is een zeer bekend stukje Veluwe. In plaatrs van bosrijk gebied, vind je bij Radio Kootwijk een heel open gebied van heidevelden en zandverstuivingen. Als je verblijft op De Berkenhorst is het zeker de moeite waard om hier even te gaan kijken. Verder ben je vanaf Vakantiepark De Berkenhorst vrij dichtbij de steden Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort en Harderwijk. De laatste staat natuurlijk bekend om het Dolfinarium, maar ook in de andere genoemde steden is er op het gebied van dierentuinen veel te zien, vanaf De Berkenhorst ben je namelijk zo in Dierenpark Amersfoort, Burgers Zoo in Arnhem, of sta je oog in oog met een gorilla in de Apenheul. Wist je trouwens dat er hele leuke kleine aapjes loslopen in de Apenheul? Echt leuk om een keer te zien.

Subtropisch zwembad

Een vakantiepark met subtropisch zwembad is in deze omgeving echt uniek, geniet er dus maar van! Je kan in het zwembad lekker bubbelen en glijen. De doorzichtige koepel boven het zwembad zorgt voor het juiste sfeertje. Nasst de zeer spectaculaire glijbaan kun je als snelheidsfreak ook natuurlijk de stroomversnelling even uitproberen. Ontspanning, ook hier is aan gedacht in sauna gedeelte. Hier vind je namelijk een sauna, Turks stoombad en een rustruimte. Na een vakantie op De Berkenhorst weet je dus 1 ding zeker: Je komt als herboren weer thuis.

Bungalows op De Berkenhorst

De bungalows op De Berkenhorst zijn erg uiteenlopend, je hebt dus keuze genoeg. Zo biedt De Berkenhorst bijvoorbeeld bungalows voor 2 personen, maar ook voor 10 personen. Alle bungalows zijn van alle gemakken voorzien en zorgen ervoor dat je een comfortabele uitvalsbasis hebt om 1 van Nederlands mooiste plekjes te verkennen.