Creatief Vakantieparken
Landgoed 't Loo
 
Landgoed 't Loo
Landgoed 't Loo
 
boeken & beschikbaarheid

Landgoed 't Loo is te boeken via Landal GreenParks

Check Beschikbaarheid

Korting Landal Landgoed 't Loo

Voor Landal Landgoed 't Loo zijn er diverse acties aanwezig om met korting te boeken. Landal GreenParks heeft voor ieder moment van het jaar en voor iedere schoolvakantie wel een leuke actie. Graag helpen we jou dit veelzijdige en kindvriendelijke park aan de rand van de Veluwe voordeliger te boeken.

Landal Landgoed 't Loo

Op zoek naar 1 van de mooiste bungalowparken van Nederland? Hartelijk welkom op Landgoed 't Loo. Een vakantiepark met alles erop en eraan waar het hele gezin zich uitstekend kan vermaken. Ook rondom het park is genoeg te doen, want Landgoed 't Loo ligt aan de rand van de schitterende Veluwe.

Mooie bungalows op Landgoed 't Loo

Op Landgoed 't Loo verblijf je in een vrijstaande bungalow die van alle gemakken is voorzien. De bungalows zijn allemaal even groot, maar het luxe-niveau kan wel wat verschillen. Zo beschikken de meest luxe bungalows bijvoorbeeld over een eigen sauna. Daarnaast liggen deze ook nog eens direct aan de recreatieplas.

Waar vind je een mooiere Park Plaza?

Probeer het maar. Een bungalowpark vinden met een mooier centrum gebouw dan op Landgoed 't Loo. De kans is echt heel erg klein dat het je gaat lukken. Voordat we je gaan vertellen wat hier allemaal te vinden is, eerst iets over de sfeer. Het midden van het centrumgebouw is namelijk heel sfeervol open gelaten en naast dat hier vele tafeltjes staan, lopen gasten van dit park hier ook langs. Een gezellige plek dus. In het cetrumgebouw vind je het zwembad, een winkeltje met allerlei leuke souvenirs en andere leuke dingen, een supermarkt, de receptie, een game ruimte, een speel ruimte, 2 restaurants, waarvan 1 een pizza en pannenkoekenrestaurant, een snackbar, een bowlingbaan en alle andere dingen die we nog vergeten zijn op te noemen.

Zwemmen op Landgoed 't Loo

Landgoed 't Loo beschikt niet over een erg groot zwembad, maar wel een leuk zwembad. Wellicht is dit ook de reden dat het zwembad een plek is waar mensen met elkaar in gesprek raken. In het zwembad vind je een stroomversnelling en aantal andere leuke dingen die bijdragen aan watervermaak tijdens de vakantie. De hele entourage van het zwembad is zeer goed te noemen. Lekker ontspannen tijdens het zwemmen? Maak dan gebruik van de sauna(niet in de prijs inbegrepen).

In het midden een recreatieplas

In het midden van het park ligt een recreatieplas. Rondom deze recreatieplas liggen een strand en een ligweide. Hier kun je heerlijk zonnen, of zandkastelen bouwen. Rondom het meer staat overigens ook een groot deel van de bungalows. Tevens vind je aan het strand ook een bounty boot, hier kunnen de kinderen heerlijk spelen. Ook kun je met de tokkelbaan razendsnel over het recreatiemeer vliegen, of als je langzaam het meer over wilt steken, doe je dit met het vlot. Aan de kant van de Park Plaza vind je ook nog eens een springkussen, dus kortom. Landgoed 't Loo leent perfect voor 2 dingen. Genieten & vermaken!