Creatief Vakantieparken
De Veluwse Hoevegaerde
 
De Veluwse Hoevegaerde
De Veluwse Hoevegaerde
 
boeken & beschikbaarheid

De Veluwse Hoevegaerde is te boeken via Landal Greenparks

Check Beschikbaarheid

De Veluwse Hoevegaerde

Op vakantie gaan in omgeving van het gezellige stadje Putten en verblijven in een echt Veluws boerderijtje. Een goede reden om te kiezen voor Vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde. Fietsen, wandelen, winkelen, of met de auto de hele Veluwe verkennen. Dit is waar De Veluwse Hoevegaerde zich uitstekend voor leent. Bij mooi weer is het ook nog eens mogelijk om even af te koelen in het ruime buitenzwembad.

Vakantiepark tussen Putten en Voorthuizen

Rondom Putten en Voorthuizen stikt het van de bungalowparken, campings en toeristische attracties. Niet voor niets, want het is 1 van de meest gewilde vakantieplekjes van Nederland. Zeker als je houdt van de Veluwse natuur, zit je hier goed. Aan de ene kant van het park bevindt zich namelijk een zeer bosrijk gebied vol met allerlei leuke paadjes en wandel- en fietsroutes. Ben je klaar voor een ontmoeting met een edelhert? De kans is namelijk erg groot dat je er 1, of wel meerdere tegenkomt. Ook wilde zwijnen zijn er genoeg te vinden in dit gebied. Daarnaast ligt De Veluwse Hoevegaerde tussen 2 echt Veluwse stadjes, namelijk Voorthuizen en Putten. In deze stadjes vind je veel winkels en zeker in het toeristische seizoen is hier altijd genoeg te doen. Een dagje naar een grotere stad behoord ook tot de mogelijkheden, want bijvoorbeeld Harderwijk is niet ver weg, maar ook Arnhem en Apeldoorn zijn dichtbij. Geen zin om veel verkeer tegen te komen onderweg? Tip! Neem een toeristische route, deze zijn er genoeg te vinden.

Bungalow of hoeve?

Op De Veluwse Hoevegaerde verblijf je in stijl. Je kan kiezen voor een bungalow en hierbij heb je dan ook nog de keuze uit bepaalde luxe niveaus, waarbij de meeste luxe versies beschikken over een eigen sauna, of je kan verblijven in een mooie Veluwse hoeve. Alle vakantieverblijven op het park zijn vrijstaand en voorzien in het nodige comfort, maar het leuke is: Je kan je verblijf op dit mooie stukje Veluwe ook heel erg speciaal maken. De bungalows zijn hierbij erg mooi en comfortabel, maar de sfeer van een hoeve is natuurlijk ongekend.

Faciliteiten op De Veluwse Hoevegaerde

De Veluwse Hoevegaerde kent ook best wel wat faciliteiten, zo is er natuurlijk een buitenzwembad, deze is geoprend van begin Mei, tot begin Oktober. Rondom het zwembad ligt een ligweide, hier kun je bij mooi weer een vakantiekleurtje opdoen en tussendoor af en toe even afkoelen. Ook is op het park een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een visvijver. Houd je dus van vissen, vergeet niet om je hengel mee te nemen. Erg leuk voor de kinderen zijn de airtrampoline en de dierenweide. Op het park bevindt zich ook een bistro en voor warme broodjes hoef je je vakantieverblijf niet uit, want die kun je laten bezorgen.