Creatief Vakantieparken
Het Hart van Drenthe
 
Het Hart van Drenthe
Het Hart van Drenthe
 
boeken & beschikbaarheid

Het Hart van Drenthe is te boeken via Hogenboom Vakantieparken

Check Beschikbaarheid

Het Hart van Drenthe

In een afwisselend Drents landschap vind je het bungalowpark Het Hart van Drenthe. Een prima uitvalsbasis om deze prachtige noordelijke provincie van het land eens beter te gaan ontdekken. Met 300 kilometer aan fietspaden, is het dan ook wel fijn om lekker bij te komen op dit comfortabele vakantiepark Het Hart van Drenthe ligt vlakbij het bekende plaatsje Westerbork en ook de steden Emmen en Assen zijn niet ver weg.

Bungalows op Het Hart van Drenthe

Op Het Hart van Drenthe zijn slechts 2 verschillende bungalows, beide typen zijn van alle gemakken voorzien. Je vindt op het een bungalow type a, een ruime bungalow die plaats biedt aan 4 personen, daarnaasr is er ook een bungalow voor 6 personen, dit is type B. Beide nungalowtypes zijn uitgevoerd mert een vaatwasser, maar met voorkeursboeking kun je bijvoorbeeld ook een exemplaar boeken, die voorzien is van een sauna, bedstee, sfeerhaard, vriezer, of wasdroger.

Zwemmen en spelen

Spelen in het water, spelen in de speeltuin, of springen op de airtrampoline. Bungalowpark Het Hart van Drenthe voorziet er allemaal in. Allereerst het overdekte binnenzwembad. Hier is genoeg ruimte voor zowel ravotten, als baantjes trekken, daarnaast is er ook nog een apart kleuterbad. Verder zijn er tal van sportieve faciliteiten, zoals een golfbaan, midgetgolf, sportvelden, tennisbaan en een tafeltennisbaan. Voor een mooi kleurtje kun je op dit park ook even lekker onder de zonnenbank en de kinderen vermaken zich tijdens de vakanties uitstekend dankzij het recreatieteam.