Creatief Vakantieparken
Landgoed Ruwinkel
 
Landgoed Ruwinkel
Landgoed Ruwinkel
 
boeken & beschikbaarheid

Landgoed Ruwinkel is te boeken via Landal Greenparks

Check Beschikbaarheid

Landgoed Ruwinkel

Gelegen op een unieke plek tussen 2 prachtige natuurgebieden. Namelijk: De Veluwe en De Utrechtse Heuvelrug. Vanaf Landgoed Ruwinkel(voormalig Klein Ruwinkel) kun je van beide natuurgebieden genieten. Daarnaast vind je ook op het park heel veel dingen die de vakantie nog leuker maken, zoals een zwembad, met sauna en Turks Stoombad, restaurants, midgetgolfbaan, tennisbaan en nog veel meer!

Vakantiehuizen op Landgoed Ruwinkel

Op Landgoed Ruwinkel vind je een zeer grote veelzijdigheid aan vakantiehuizen. Het aanbod begint bij de 2 persoons chalets en eindigt bij het landhuis voor 10 personen. Je vindt dus altijd wel het vakantiehuis dat je zoekt. Nieuw in 2016 is overigens de Weide studio voor 2 personen. Een 2 persoons chalets met uitzicht over de omliggende landerijen. In vrijwel alle vakantiehuizen is het overigens erg goed toeven. Een vaatwasser behoort namelijk tot de standaard, maar ook zijn er bungalows met bijvoorbeeld zelfs een Xbox Kinect. In de meest luxe bungalows vind je ook nog eens een sauna en een bubbelbad.

Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug staat bekend om haar heidevelden en zandverstuivingen en is als natuurgebied absoluut uniek. Vanaf Landgoed Ruwinkel verblijf je op dit prachtige natuurgebied. Mocht je de Utrechtse Heuvelrug willen verkennen, vergeet dan niet de Pyramide van Austerlitz. Deze ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug en vormt tegvens het hoogste punt. Naast het natuurgebied zie je hiervandaan ook de grootste gebouwen van Utrecht. Daarnaast zijn ook het Kasteel Amerongen, Huis Doorn en zeker bij mooi weer het Henschotermeer zeker meer dan een bezoek waard.

Restaurants op Landgoed Ruwinkel

Ondanks dat Landgoed Ruwinkel niet tot de allergrootste vakantieparken behoort, zijn er wel erg veel faciliteiten te vinden. Allereerst is er de Breas & Breakfast. Ontbijten op voor de Gelderse Vallei authentieke wijze. Je ontbijt bestaat namelijk uit smaakvolle boerenkaas en brood van een bakkerij die al bijna 100 jaar bestaat. Daarnaast is er het pannenkoekenhuis, naast gewone pannenkoeken, kun je hier ook pannenkoeken krijgen waarvan je waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord, want de menukaart loopt over van de vele specialiteiten. Verder is er nog Barnies, Het nabijgelegen Barneveld staat bekend om haar kippen en bij Barnies kun je dan ook bijzondere kippensnacks bestellen.

Faciliteiten op Landgoed Ruwinkel

Een overdekt zwembad, met apart kinderbadje zijn ook aanwezig op Landgoed Ruwinkel. Leuk aan het zwembad is de sfeervolle inrichting, daarnaast zijn er ook een sauna en een Turks stoombad om lekker te ontspannen. Overigens zijn deze ook geheel prive af te huren. Een balletje slaan kan op de tennisbaan, de midgetgolfbaan, of de tafeltennisbaan en voor de kinderen zijn er op Landgoed Ruwinkel ook nog een speeltuin en een dierenweide te vinden. Kortom: Verveling is uitgesloten tijdens je verblijf in de Gelderse Vallei!