Creatief Vakantieparken
Natuurdorp Suyderoogh
 
Natuurdorp Suyderoogh
Natuurdorp Suyderoogh
 
boeken & beschikbaarheid

Natuurdorp Suyderoogh is te boeken via Landal Greenparks

Check Beschikbaarheid

Natuurdorp Suyderoogh

Een vakantiepark helemaal bovenin Nederland, met alles erop en eraan. Natuurdorp Suyderoogh is weer typisch zo'n park waar je niet snel een tweede van zult vinden. Op slechts 1 kilometer van het park vind je Nationaal Park Lauwersmeer. Zeer de moeite waard om eens doorheen te fietsen, of te wandelen. Op het park is er ook meer dan genoeg te doen, dus de aankomende vakantie in Groningen doorbrengen is best een goed idee!

Comfortabele bungalows

Natuurdorp Suyderoogh beschikt over zeer comfortabele bungalows, waar je dus lekker je vakantie door kan brengen. Ondanks dat de bungalows er van buiten allemaal hetzelfde uitzien, zijn er van binnen wel enige verschillen. Zo zijn er bungalows die voorzien zijn van sauna en zonnebank, speciale kinderbungalows en tevens zijn er ook bungalows op Natuurdorp Suyderoogh waar aanpassingen zijn gemaakt, zodat deze extra toegankelijk zijn. Kortom: De bungalows op het park zullen zeker zorgen voor een comfortabele vakantie.

Zwemmen en sauna op Natuurdorp Suyderoogh

Genoeg vermaak is er ook op het park, want er is een zwembad, met apart peuterbad. Hier kunnen de kinderen lekker ravotten in het water, of kun je op je gemak wat baantjes trekken. Voor de nodige ontspanning is er een uitgbreide sauna, deze is voorzien van een Finse sauna, stoomcabine, jacuzzi, dompelbad en een relaxruimte. Zowel vermaak en ontspanning behoren tijdens je vakantie op Natuurdorp Suyderoogh tot de mogelijkheden.

Natuurdorp Suyderoogh, leuk voor de kinderen

Ook voor de kinderen is op vakantie gaan naar Natuurdorp Suyderoogh een feest! Helemaal leuk, maar niet noodzakelijk is verblijven in 1 van de kinderbungalows, want hier vind je namelijk geen gewone badkamer, maar een kikkerbadkamer. Verder vind je op het park diverse speeltuinen, het grootste vogelhuis van Nederland, een airtrampoline, een tokkelbaan, midgetgolfbaan en waterfietsen. Erg bijzonder is trouwens de Discovery track. Een spannende natuurbelevingsroute die je langs de mooiste plekjes van Natuurdorp Suyderoogh brengt. Onderweg kom je speeltoestellen tegen en ga je opdrachten doen.